• RUR

  RUR
  Bekend van de televisie, maar natuurlijk veel leuker in een gezellig café met vrienden en bekenden om je heen en bekende gasten uit het dorp of de omgeving ervan op het RUR-podium. De presentatie is beurtelings in handen van Marcel van Herpen, Mathieu Bosch en Clemens Geenen.
   
 • De Ochtendkriek

  De Ochtendkriek
  In 2000 ontstond het idee om een keer per jaar de bar open te gooien om 06.00 uur 's morgens!! Voor alle vroege vogels staan wij achter de bar om iedereen te voorzien van koffie, een broodje, soep, maar vooral veel BIER en GOEIE MUZIEK!!
   
 • Zuiderslag

  Zuiderslag
  BZB organiseert om het jaar een zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Zaert in Dinther. 'S avonds is dan traditioneel de live-prijsuitreiking in De Zwaan. Met altijd verrassende optredens.
   
 • Open Podium

  Open Podium
  Eenmaal per jaar in De Zwaan en een keer in De Kersouwe wordt het Open Podium georganiseerd. Dit is een gevarieerde avond. Naast muziek komen op een Open Podium cabaret, kleinkunst, dans, proza en poëzie voorbij. Om de avond leuk voor te kunnen bereiden is het wel noodzakelijk dat we van tevoren weten wie er wat willen doen. Ad van Schijndel, Heleen van de Veerdonk en Rien Somers zijn de personen die je hiervoor kunt benaderen, maar een mailtje sturen naar De Zwaan rien@dezwaanlive.nl of het aan de bar doorgeven mag natuurlijk ook altijd..
   
 • Darten

  Darten
  Dartsvereniging De Zwaan, aangesloten bij de BBDB www.brabantboel.nl. Deze club speelt competitie op donderdagavond.

  Open Zwaan darttoernooi:
  darttoernooi volgens DYP-systeem. Dat betekent Draw Your Partner. De gelote koppels darten om de prijzen en de eeuwige roem.
   
 • Biljarten

  Biljarten

  We hebben in De Zwaan 2 uitstekende biljarts waar onderstaande clubs het groene laken beroeren. DVS (De Vrolijke Spelers) De Zwaan is aangesloten bij de KNBB. Ze spelen op maandag, woensdag en donderdag. Op dinsdag wordt er gespeeld voor de Komkoep. Kommer en Kwel speelt iedere woensdagavond. De Keuvelaarsters spelen om de week op de donderdagavond . Saillant detail: Deze club bestaat louter uit vrouwen. Deze biljartverenigingen zijn niet aangesloten bij een bond.

  In de Zwaan worden ieder jaar meerdere biljarttoernooien georganiseerd.

  Open Zwaan biljarttoernooi: met 64 deelnemers, wordt gehouden rond september.

  Dames Open Zwaan biljarttoernooi: uitsluitend voor dames, wordt gehouden rond maart.

  Open Zwaan driebandentoernooi: met 32 deelnemers, wordt gehouden in januari en februari.

   
 • Tafelvoetbal

  Tafelvoetbal
  Tafelvoetbalvereniging De Zwaan, aangesloten bij de RTVB www.tafelvoetbal.nl . Deze club speelt competitie op vrijdagavond op een Topper 2000.

  Tafelvoetbaltoernooi De Zwaan:
  tafelvoetbaltoernooi op Topper 2000 (6 tafels) wordt gehouden rond maart..