• Donderdag 29 juni: De miraculeuze come-back van Mea L. Loman   Mea, huisvrouw en amateur-chansonnière, was vooraanstaand lid van 'Zon en Vreugd', een vereniging die optreedt voor bejaarden en gehandicapten. Toen de spanningen in het gezin hoog opliepen, hield ze het voor gezien. Maar het artiestenbloed blijft kolken.?

   Mea's feministische buurvrouw spoort Mea aan voor een stukje zelfontplooiing te kiezen en ze gaat ervoor. Maar haar poging een come-back te maken wordt niet door iedereen gewaardeerd. De problemen thuis spelen weer op en daarnaast voeren afgunst en (zelf)overschatting bij het huidige artiestenclubje de boventoon. Tegelijkertijd lijkt er niets veranderd, maar past Mea er nog wel tussen?

   Mea Loman is als stuk weliswaar gedateerd, maar zeker niet ouderwets. Het is geschreven in een tijd dat in vrouwenbladen artikelen verschenen over orale sex en mannen die best mochten huilen. Die tijd is voorbij, maar het gegeven van groene weduwen die dromen van iets anders dan aanrecht en sherry niet.

   Spel

   Myrna Bouwmans, Ton Lomans, Matthias Tuns, Yvonne Molenaar-Gijsbers, Jony van Beers, Ruud Op den Kamp, Jos Theuws, Linda van Doorn en Harold Schraven?

   Muzikanten

   Harold Schraven, Mike van Os

   Regie en muziek

   Harold Schraven

   Kostuums

   Corrie Zeegers

    

   Mea

    

   Aanvang: 20.00 uur Kassa open 19.00 uur
   Kaartverkoop via website:
   www.tgbluv.nl   Aanvang: 20.00 uur

 • TERUG