De Zwaan en meer...
ZA 26 JAN
Projectmanager, Fatboy Nie Slim en IV+1
ZA 09 FEB
Gratis hapjes, speciaal bier en beerpong

Zaterdag 26 januari: De Zwaan en meer...

Op zaterdag 26 januari willen wij graag laten zien wat Café de Zwaan jullie nog MEER heeft te bieden.

De avond start in het café met een gezellige borrel met gratis hapjes, speciaal bier, gin-tonic en beerpong. Om 22.30 barst het feest los want dan gaat de grote zaal open.

Foursound verzorgd heel de avond jullie favoriete nummers!

Tot dan!

Gratis Entree
(18+)

MEER INFO
rock uit de regio

Zaterdag 9 februari: Projectmanager, Fatboy Nie Slim en IV+1

Drie bands deze avond. De nieuwe Vorstenbosche band IV+1 (vier plus één) opent met een degelijke set van pop- en rockcovers. Hun zangeres waagt zich onverschrokken aan de potige vocalen van Merdith Brooks, Joan Osborne en anderen.

Hierna beklimt Projectmanager voor de vierde keer het Zwaan-podium. Garagepop van eigen makelij, vol in de gitaren. Vorig jaar doken ze de studio in voor de tweede plaat, die dit jaar zal verschijnen. Een gestaag groeiende schare liefhebbers lust wel pap van hun energieke liveshows.

Fatboy Nie Slim deed De Zwaan ook al vaker aan. Dit zeggen ze zelf over hun repertoire: “Herkenbaar, maar wel in een eigen verpakking strooien de vijf heren van deze plaatselijke rockband met stevige popcovers in het rond.” Duidelijk!

MEER INFO
Alle dagen vrij entree, en om 21:00 uur zaal open, tenzij anders aangegeven!

Cafe De Zwaan...

Cafe De Zwaan is een gezellig bruin cafe in Heeswijk-Dinther met veel live-muziek, maar ook 2 biljarts, 4 dartbanen en tafelvoetbal. Cafe De Zwaan is sinds 1881 te vinden tegenover de Heeswijkse kerk, maar zo lang zijn wij er natuurlijk nog niet. Sinds begin 1991 is er bij De Zwaan bijna iedere zaterdagavond live-muziek, over het algemeen zonder entree.

Wanneer zijn we open?

Maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 02.00 uur. Vrijdag vanaf 14.00 tot 02.00 uur, zaterdag vanaf 15.00 tot 03.00 uur en zondags gaan we om 10.00uur open en rond de klok van twee gaat de deur op slot.

Jupiler en Hertog Jan

Onze huis-pilseners. Sinds een paar jaar stroomt Jupiler uit 4 van de 7 tapkranen in De Zwaan en het heerlijke Hertog Jan Pilsener uit 1 tapkraan. Verder hebben we standaard nog 2 wisselkranen, voor seizoensbier en bier van de maand. Daarnaast hebben we nog ongeveer 20 verschillende bieren op fles, o.a. Hertog Jan Karakter, Hertog Jan Grand Prestige. Heb je een keer trek in iets anders, kijk dan op de tafelkaarten of informeer aan de bar.

Cafe de Zwaan

Mgr. van oorschot straat 2
5473AX Heeswijk
(tegen over de Heeswijkse kerk)
tel 0413-291575
info@dezwaanlive.nl