Daniel Calderas & The Young Radicals
ZA 29 DEC

Aanvang: 21.00 uur

Zwarte Cross, Paaspop, Festyland….Daniel Caldèras stond, sinds zijn start in januari 2017, al op diverse grote festivals. In september verscheen zijn eerste EP ‘the Cosmic Blues’ waarvan het nummer ‘Grasping Song’, uit de pen van Caldèras, al eerder uitgebracht werd op single door niemand minder dan Waylon.

Caldèras schuwt zich niet om te experimenteren met diverse muziekstijlen. Zijn sterke vocalen vormen een rode draad door dit geheel, evenals zijn doeltreffende teksten waarin de contrasten van het leven en de zoektocht naar geluk centraal staan.

Live wordt hij bijgestaan door een ijzersterke ritmesectie bestaande uit Hans van de Perre op drums en Raymond Sprenkeler op (contra)bas. Verder vinden we Frits Appel op gitaar en een fenomenale blazerssectie bestaande uit Thom Kooijmans en Stefan Danckaert.

The Young Radicals
Support komt van The Young Radicals want de jeugd heeft de toekomst! En deze jeugd heeft er zin in. The Young Radicals is een band uit de omgeving van schijndel. Samen muziek maken is te gek, dat is hun motto. Van pop tot rock. Met muziek die je wellicht van deze jeugd niet verwacht. Kom en laat je verrassen.Binnenkort ook in Café de Zwaan