LEGENDS of ROCK Tribute Tour
ZA 01 SEP

Aanvang: 21.00 uur

Op zaterdag 1 september a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Café De Zwaan in Heeswijk-Dinther met spectaculaire optredens van No.1 tributebands Guns N' Roses by Slash N' Roses en Foo Fighters by Monkey Wrench. Beide bands presenteren hier hun nieuwe show die vanaf september veelvuldig gebracht gaat worden op de betere podia in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Naast alle wereldhits zoals o.a. Paradise CityNovember Rain, The Pretender en Learn To Fly zullen ook de beste albumsongs van genoemde Amerikaanse megabands op indrukwekkende wijze het publiek in gespeeld worden. 
Café De Zwaan, Monseigneur van Oorschotstraat 2, in Heeswijk-Dinther opent op 1 september om 20.00 uur haar deuren, het programma start om 21.00 uur.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands uit binnen- en buitenland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met Guns N' Roses by Slash N' Roses en Foo Fighters by Monkey Wrench is dit voor de liefhebbers een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Foo Fighters by Monkey Wrench
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden...zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van... Foo Fighters!

Café De Zwaan, Monseigneur van Oorschotstraat 2, in Heeswijk-Dinther opent op 1 september om 20.00 uur haar deuren, het programma start om 21.00 uur. 

Tickets voorverkoop: € 10,-
Tickets dagkassa: € 12,50
Fysieke tickets: Primera en Café De Zwaan

KOOP TICKETS

Binnenkort ook in Café de Zwaan